slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg

Sponsoren

Hoofdsponsor

Rabobank Noord Veluwe

Rabobank Noord Veluwe


Welkom bij uw Rabobank


U verwacht van uw bank hoge kwaliteit en professionaliteit. U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en bedrijven. Wij helpen uw ambities, wensen en dromen waar te maken.


Op de website vindt u onder meer informatie over hypotheken, sparen en lenen. Maar ook over onze acties, sponsoring en het lidmaatschap. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande link.

http://bit.ly/19jraFo

Hoofdsponsor


Website

Clubsponsor

Nieuwenhuijse Volvo

Nieuwenhuijse Volvo


 
Uw Volvo dealer voor Apeldoorn, Deventer en omstreken!


Website
Volvo Nieuwenhuijse

Volvo NieuwenhuijseWelkom bij de Volvo Nieuwenhuijse Groep met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Raalte, Zutphen en Heerde. Uw Volvo-dealer in de Stedendriehoek en Gelderland.Bent u op zoek naar een nieuwe Volvo, een gebruikte Volvo, een nieuwe Volvo uit voorraad leverbaar of een Volvo Selekt occasion? Wij helpen u graag verder. Ook voor service, reparatie en onderhoud staan onze Volvo medewerkers voor uw klaar.

Onze openingstijden zijn:
Werkplaats/Magazijn
Ma-vr 08:00-17:15 uur
Za gesloten
Verkoop
Ma-vr 09:00 – 18:00 uur
Za 10:00-16:00 uur

Volvo Nieuwenhuijse Bedrijfsreportage http://youtu.be/A5a1AsnZRak

NIEUWENHUIJSE APELDOORN BV
Paramariboweg 68 | 7333 PB Apeldoorn
T (055) 541 6333(055) 541 6333


Volvo Club Bonus 
Voor elke nieuwe Volvo die bij Nieuwenhuijse wordt gekocht of geleased door een MHC Epe-lid stort Volvo Nederland een bedrag van € 1.000,- in de clubkas van MHC Epe. Dit geldt ook voor ouders van jeugdleden. Het sponsorbedrag wordt door Volvo Nederland ter beschikking gesteld; het gaat niet ten koste van de eventuele korting of inruilwaarde. Het kost u dus niets, maar levert MHC Epe wel een mooi bedrag op.


Talenten worden toppers: http://youtu.be/ZuImWyz1tdE


Website

bordsponsor

Advies en Kies

Advies en Kies


Ongetwijfeld houdt u zich de hele dag graag bezig met de dingen waar u goed in bent. Dat vindt u waarschijnlijk ook het leukst. Laat uw financiële zaken daarom aan ons over. Daar ligt onze passie.

Wij zijn goed in het in kaart brengen van financiële risico’s en het geven van adviezen over de beheersbaarheid daarvan. Als u voor ons kiest, verzekert u zich van gemak en onafhankelijkheid. Het gehele pakket is bij ons in goede handen.

Aan financiële dienstverlening hangt uiteraard een prijskaartje. Maar bij ons wel een heel mooie. Het liefst leveren wij verzekeringen namelijk zonder provisie. Hoe dat in de praktijk werkt, leggen wij u graag uit onder het genot van een kop koffie of thee.

Bij ons kunt u ervaren dat verzekeren niet ingewikkeld hoeft te zijn. De kleine lettertjes blijven, maar wij zijn het vergrootglas en maken de vertaalslag zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wel of niet verzekeren is wat ons betreft een keuze!

Het team van ‘Advies en Kies’

Werktuigenweg 13 - 8304 AZ  Emmeloord
Postbus 1015 - 8300 BA  Emmeloord
T 0527 630 900
F 0527 630 909
www.adviesenkies.nl
[email protected]Website
Betec Controls

Betec ControlsOpgericht in 1987 te Vaassen, is een groothandel/ importeur van veldapparatuur voor klimaatinstallaties. 

Voor de HVAC markt, leveren wij uit het productprogramma van onder andere; Belimo, Thermokon, Schischek, Calectro, Beck, Seikom, Alre, HK en Djadun. 

Betec Controls hanteert een uitgebreid én compleet programma aan veldapparatuur. Componenten als opnemers, schakelmaterialen, regelaars, maar ook servomotoren en waterzijdige (regel)kleppen zijn onderdeel van het productprogramma. Binnen de gehele Benelux levert Betec Controls BV onder andere aan installateur, OEM en System-Integrator. 

Waarom Betec Controls BV? 
Door de omvang van onze onderneming is een platte organisatiestructuur gecreëerd, hierdoor zijn onze contacten met u als afnemer persoonlijk én direct. Kenmerkend voor onze organisatie is de positieve prijs- kwaliteitverhouding en de korte levertijden. 

De veldcomponenten zijn toepasbaar voor vrijwel elk regelfabrikaat, daarom is Betec Controls BV dé onafhankelijke leverancier voor al uw veldapparatuur! 

Voor vragen en persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling! 
Of stuur ons een e-mail.   

Postadres
Betec Controls BV 
Postbus 27 
8160 AA Epe 

Bezoekadres
Radeweg 25a 
8171 MD Vaassen 

Telefoon 
(0578) 577 179 

E-mail Website
Bieze B.V.

Bieze B.V.Over Bieze:
Bieze Retail vormt samen met Bieze FoodService, Bieze B.V.

Wij leggen ons toe op productontwikkeling, marketing en verkoop van kwalitatief hoogwaardige (koel)verse gemaksproducten binnen de Benelux. Wij doen dit  voor zowel de consument als de professionele gebruiker.
Bieze Retail heeft zich gespecialiseerd in consumentenproducten die onder de eigen naam maar ook onder huismerken van supermarkten worden verkocht.

Bieze is dé leverancier van kant-en-klare koelverse producten die uitmunten door gemak, smaak en bovenal kwaliteit. Onze producten vind je in de koeling van jouw supermarkt. 

Bieze, zo gemakkelijk is gezond

 
Bieze B.V.
Galvanistraat 16
3861 NJ Nijkerk

Postbus 1101
3860 BC Nijkerk

+31 (0)33-247 71 00
[email protected]Website
Celectric

Celectric


Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. 

Met een breed assortiment aan alle typen noodstroom-, start- en tractiebatterijen, gelijkrichters en aanverwante artikelen, leveren wij altijd de beste producten. Door continu onderzoek en investering in nieuwe technologieën, voldoet ons aanbod aan de hoogste economische en ecologische normen. Hier voegen we een uitgebreid servicepakket aan toe, zodat uw energiepark altijd in topconditie verkeert.

Op onze website vindt u alle relevante informatie over onze organisatie, producten en diensten. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact opnemen!

Celectric BV
Nobelstraat 34               
3846 CG Harderwijk
Postbus 226
3840 AE Harderwijk

T +31 341 - 467 700
F +31 341 - 467 710


Website
Dalhuisen

Dalhuisen


Dalhuisen, energie(k) in beweging.

Wij helpen onze klanten niet alleen verder door brandstoffen en smeermiddelen te leveren. Ook dénken we graag verder. Wij denken graag mee voordat onze klant er zelf aan heeft gedacht.

Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste. Daarom maken wij gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit van de merken BP, Castrol en TRAXX.

Slim werken is ons credo. Dat houdt niet alleen in dat we foutloos en snel willen werken, maar ook dat we ons ook continu willen verbeteren.

Met een team van betrouwbare, betrokken en klanthousiaste medewerkers nemen wij bij onze werkzaamheden een verantwoorde positie in de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de volgende generatie.

Wij zijn grensverleggend en professioneel. Nationaal of internationaal. Waar onze klanten zijn, zijn wij.

Wij zijn... energiek in beweging.Paasvuurweg 9
8161 CA Epe

Tel. 0578-676329

www.dalhuisen.nl
Klik hier voor de locaties van de tankstations.


Website
De Eper Fietsenmaker

De Eper Fietsenmaker
- gratis halen en brengen van uw fiets in Epe, Emst en Oene
- voor al uw fietsreparaties
- nieuwe en 2de-hands fietsen
- schaatsen slijpen

De Eper Fietsenmaker
Hoofdstraat 64-C
8162AK Epe
Tel: 06-200 60 230Website
De Haan Makelaars

De Haan Makelaars


De Haan Makelaars
Als woningverkoper of woningkoper wilt u alleen het allerbeste. 

Dat betekent een makelaarskantoor dat beschikt over vakkennis, voldoende marketingmiddelen, een uitgebreid netwerk, integriteit, ruime ervaring en gedreven en professionele medewerkers.
U bent op zoek naar De Haan Makelaars.

http://www.dehaan-makelaars.nl/

Contactgegevens

Brinklaan 5
8161 CW Epe
Tel. 0578 – 613 000

[email protected]Website
De Noordgouw

De Noordgouw


De Noordgouw: werk(t) met jouw talent!

Christelijk College de Noordgouw in Heerde is een scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum.

Over de Noordgouw
Oog hebben voor het unieke van elk mens. Respect voor elkaar. Dat willen we onze leerlingen bijbrengen. Omdat we persoonlijke aandacht  belangrijk vinden, hebben we een goed contact met leerlingen en ouders. Leerlingen die meer uitdaging kunnen gebruiken, krijgen een extra stimulans. Wie wat meer gerichte aandacht nodig heeft, kan terecht in de speciale VIP-room.


Website
Dijkstra Installatietechniek B.V.

Dijkstra Installatietechniek B.V.


Dijkstra EpeVan verwarming tot beveiliging, van badkamer tot telefooncentrale en van gasleiding tot datanetwerk: als het om elektro- en installatietechniek gaat, heeft Dijkstra Epe werkelijk alles in huis.

Met onze 15 gespecialiseerde medewerkers die opereren vanuit Epe, bieden wij zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers, een schat aan vakmanschap en ervaring. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud van technische installaties, wij zijn in alle disciplines thuis.

Reeds jaren lang is Dijkstra Epe een bekend, betrouwbaar en solide bedrijf als het gaat om elektro- en installatietechniek.

Postbus 179, 8160 AD Epe
Dwarsweg 6, 8161 CH Epe

(0578) 61 44 08


Website
ECHT Advocatuur

ECHT AdvocatuurBij ECHT advocatuur zijn alle rechts- gebieden en specialisaties vertegenwoordigd door een team van professionele advocaten. Daardoor bent u altijd verzekerd van het juiste juridisch advies.

Bij ECHT advocatuur zijn zeven advocaten werkzaam, waarvan zes werkzaam bij ECHT steenbergen advocatuur te Epe en één bij ECHT wildekamp advocatuur te Wageningen.

Iedere advocaat heeft zijn eigen specialismen en ieder rechtsgebied wordt behandeld door twee advocaten. Daardoor bent u ook bij het uitvallen van een advocaat, bijvoorbeeld wegens ziekte, verzekerd van het juiste advies.

ECHT advocatuur is een samenwerkingsverband tussen verschillende zelfstandige bedrijven: ECHT steenbergen advocatuur in Epe, K2S Incasso Advocaten, ECHT wildekamp advocatuur in Wageningen, MV Mediation en SB Schuldsanering. De 13 medewerkers werken samen om te zorgen voor kostenreductie en vooral om gebruik te maken van elkaars kennis.
Verder werken de advocaten samen met een mediator en een bewindvoerder.

ECHT steenbergen advocatuur                   
Sint Antonieweg 10
8161 CG EPE
Postbus 232
8160 AE  EPE

tel: +31(0)578 - 614029Website
Fleur Inn

Fleur InnFleur Inn is een prachtige bloemen- en woonaccessoirewinkel in het centrum van Epe. Mooi glaswerk van Dutz, beeldjes van oud hout dat is aangespoeld op Bali, collecties van onder meer Des Pots en Gutzz zijn nog maar een greep uit de mooie collectie. Fleur In heeft een creatief team en een eigenzinnige eigenaar en veel van wat u ziet, zijn eigen creaties. O ja, en ze verkopen schitterende bloemen!

FLEUR INN
Sjacco Gerritsen
Hoofdstraat 115, Epe

T 0578 612507
Website
Haardenhuys Gelderland - `t Stokertje

Haardenhuys Gelderland - `t Stokertje


Stokertje
Welkom bij `t Stokertje kachelbedrijven met vestigingen in Drenthe, Overijssel, Friesland & Gelderland. Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of mooie schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd!

U kunt bij ons terecht voor houtkachels en gaskachels of gashaard van meer dan 100 topmerken, waarvan de nieuwste modellen altijd in onze sfeervolle showrooms zijn te bewonderen. Ook antieke en gebruikte haarden zijn bij ons te vinden, of gewoon een goede tweedehands, met garantie natuurlijk ! In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan er velen brandend zijn te zien. Bovendien zijn de meeste modellen veelal direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel van uw nieuwe houtkachel, gaskachel of kunt genieten. Verkooppunten van 't Stokertje presenteren allen een vergelijkbaar concept, toch valt er het één en ander te onderscheiden.


Beekstraat 23
8162 HA EPE
T: 0578-6103550578-610355
F: 0578-611252
W: www.stokertje.nl

Openingstijden Haardenhuys Gelderland
Maandag t/m vrijdag 10.00 - 18.0010.00 - 18.00 uur.
Vrijdag koopavond.
Zaterdag 10.00 - 17.0010.00 - 17.00 uur.


Website
Hendriks Coffee

Hendriks Coffee
Hendriks Coffee is een echt familiebedrijf waarbij de koffie bijna echt door het bloed stroomt. Wij verzorgen de gehele koffievoorziening voor in bedrijven van Jura machines, goede kwaliteit koffie en thee en de beste service. Zonder zitten is bij Hendriks Coffee geen optie.


Wij hebben onze eigen productielijn koffiemachines die wij speciaal voor de zakelijke markt ontwikkelen. Daarnaast is Hendriks Coffee onderscheiden als Jura Premium Partner voor onze vakkennis en service wanneer u problemen heeft met uw Jura koffiemachine, voor zowel zakelijk als particulier.Met een showroom in Zevenaar en Nijmegen kunt u alle nieuwe Jura koffiemachines bekijken en testen, de koffie staat klaar!


Hendriks Coffee


Hoofdvestiging Zevenaar, showroom/winkel

Hengelder 24

6902 PA Zevenaar

T: 0316-294771

E: [email protected]


Showroom/winkel Nijmegen

Nina Simonestraat 80

6524 EC Nijmegen

T: 024 - 204 95 84

E: [email protected] 


Website
Hullegie - Sisters in lingerie

Hullegie - Sisters in lingerieAan de Beekstraat 2 in Epe runnen de 2 zussen Marieke en Christine Hullegie met veel plezier een eigentijdse lingerie-speciaalzaak. Met trots presenteren zij de grote lingerie- bad- en nachtmode collectie !

Lingerie is natuurlijk een heel persoonlijk product; toch willen zij de klanten de mogelijkheid geven hun "lievelingsbh" online te bestellen. In de webshop vind u de merken : Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo, Marie Jo L Aventure , Chantelle, Marlies Dekkers en Undressed by Marlies Dekkers.

Sisters in Lingerie
Beekstraat 2
8162 HB Epe

www.sistersinlingerie.nl
[email protected]

Tel. 0578 - 615 134Website
Hypotheekshop Epe

Hypotheekshop EpeWelkom bij De Hypotheekshop in Epe!


Gelukkig met je nieuwe woning? Wij willen graag dat je nog lang blijft wonen in Epe. 

Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in jouw leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. Onze ervaren hypotheekadviseurs kijken daarom verder dan alleen een gunstige rente. Zo zijn jouw persoonlijke situatie en wensen minstens zo belangrijk om rekening mee te houden, juist voor de langere termijn. Loop gerust eens bij ons binnen voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Want met een hypotheekadvies van De Hypotheekshop in Epe, weet je zeker dat je straks thuiskomt met een hypotheek die volledig bij je past!

HYPOTHEEKSHOP EPE
De Lindehove 11
8161EA EPE

T: (0578) 62 78 31
F: (0578) 62 94 27
Website
Karssen Sport Epe

Karssen Sport Epe


Karssen Sport & Fashion

Leverancier van sport kleding, schoenen en accessoires.
Tevens leverancier van trainingstenue.

[email protected]
http://www.jknsport.nl


Website
KRC  Van Elderen

KRC Van Elderen


Over ons

 

Organisaties met een kloppend hart. Daar geloven wij in. Daar maken we ons hard voor. We verbinden ons met de essentie van uw bedrijf of organisatie en vertalen onze kennis naar adviezen en diensten die doen wat ze moeten doen: het hart van uw organisatie op gang houden en verder versterken.

 

KRC Van Elderen

We leven ons in en voelen mee. Doorgronden uw organisatie en haar omgeving. Geven advies op maat. Bieden inventieve producten en diensten die maximaal aansluiten bij de tijdgeest. En verrassen daarmee in snelheid en pragmatiek. Maar bovenal leveren we mensen bij wie het hart sneller gaat kloppen van een beter resultaat. Onderaan de streep, maar ook van alles daarboven…

KRC Van Elderen, hart voor resultaat!


 Website
Kroese Wijnkoperij

Kroese Wijnkoperij


Wijnkoperij Kroese is al 20 jaar een begrip onder wijnliefhebbers. Dit familiebedrijf is gevestigd in het centrum van Epe.

Wijnkoperij Kroese importeert al haar wijnen zelf.

Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Wijnkoperij Kroese terecht.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.

Wijnkoperij Kroese
Hoofdstraat 147
8162 AE Epe
T (0578) 627 123Website
Kuijt Woman & Menswear

Kuijt Woman & Menswear


EEN DAGJE UIT, WORDT EEN HEERLIJK DAGJE KUIJT!

Op de Veluwe, in Kootwijkerbroek, Barneveld en Epe vindt u Kuijt Mode. Drie prachtige ruim opgezette modezaken met uiteenlopende collecties in dames-, heren,- en schoenmode. Voor iedere gelegenheid én elke pasvorm kunt u bij ons terecht. De winkels hebben dezelfde naam, maar zijn alle drie écht uniek.

 

Kijk op:www.kuijt-mode.nlWebsite
KVS project en Kantoorinrichtingen BV

KVS project en Kantoorinrichtingen BV
KVS kantoorinrichtingen heeft het antwoord op de vraag naar efficiënt kantoormeubilair. Zowel voor de klassieke” kantoorinrichting als voor het flex en natuurlijk ook het nieuwe werken.
 
Wij spelen in op ontwikkelingen en trends, en laten ons bovenal inspireren door u. Dankzij en met u realiseren wij inspirerende ruimtes om in te werken, te vergaderen, en elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. KVS richt zich op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.
 
KVS heeft zich sinds 1937 ontwikkeld tot een veelzijdige kantoor- en projectmeubelleverancier.
Complexe totaalinrichtingen zijn bij ons in goede handen maar ook klein(ere) bedrijven en eenmanszaken krijgen vanzelfsprekend alle aandacht die nodig is.

Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle
Postbus 406
8000 AK Zwolle

Tel 038 - 4217417Website
Letterline Reclame

Letterline Reclame

Het allround Reclame bedrijf in het centrum van Epe. Wij zijn een full service reclamebedrijf wat de grafische vormgeving verzorgt voor alle reclame producten. Naast het ontwerpen en vormgeving van de reclame producten kunnen we er ook een prachtig eindproduct van maken.

Wij leveren aan bedrijven, verenigingen, instellingen, overheden maar ook aan particulieren.

Dus heeft u een mooie reclame uiting nodig in welke vorm dan ook. kijk op onze uitgebreide website of kom gezellig langs in onze winkel waar wij alle mogelijkheden perfect met u kunnen afstellen.

U kunt ook altijd vrijblijvend informatie aanvragen indien er niet voldoende informatie op de site staat of u een product niet kunt vinden.
Hammerstraat 24
8161 PH Epe
Tel. 0578-614181 / 06-53604911


Website
Peter Wellen Hair

Peter Wellen Hair


Peter Wellen Hair

Peter Wellen Hair is een jonge, goed lopende salon gevestigd in Epe. De salon is geopend op 1 juli 2006 door Peter Wellen. Inmiddels heeft de salon een klantenbestand wat een gebied beslaat van Groningen tot Arnhem en van Amsterdam tot Hengelo.
Peter Wellen Hair streeft ernaar om klanten goed of beter in hun vel te laten zitten en zo hun persoonlijkheid goed uit te laten komen dan wel te versterken, door middel van de passie en het vakmanschap van de medewerkers met betrekking tot het kappersvak.
 

Willem Tellstraat 3
8162 ET EPE
0578 - 610036


Website
Slagerij ter Weele

Slagerij ter WeeleAmbachtelijker kan niet

Wij dragen het vol trots uit: Slagerij G. ter Weele & Zn. is een ambachtelijk bedrijf waar nog zelf wordt geslacht. Waar anderen dit werk liever uitbesteden, hebben wij juist besloten om ons hierin te specialiseren. In onze visie verzekert dit ons namelijk van de beste controle op het eindproduct. om het vlees extra smaak te geven.

Ons rundvlees is van topkwaliteit. De runderen zijn afkomstig van door ons geselecteerde bedrijven uit de streek. Ons varkensvlees is ook van topklasse, want we doen ook wat betreft de varkens zaken met boeren uit de buurt. De varkens worden op ons verzoek met maïs bijgevoerd. Slagerij Ter Weele staat wijd en zijd bekend als de leverancier van wild en van echte streekproducten. Onze kant & klare gerechten zijn niet alleen gemakkelijk maar ook zeer smaakvol.


Slagerij G. ter Weele & Zoon
Vestiging Oene:
Houtweg 8
8167 PL Oene
0578 641 205

 
Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 8.00 – 18.00 uur (tussen 12.15 en 13.15 gesloten)
Vrijdag van 8.00 – 21.00 (tussen 12.15 en 13.15 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur gesloten)
Zaterdag van 8.00 – 14.00 uur
Woensdagmiddag gesloten


Website
Slagerij Van Guilik B.V.

Slagerij Van Guilik B.V.BBQ en Catering, Hattemerbroek - Zwolle 

Ons slagersbedrijf is gevestigd in de Bonisupermarkt te Zwolle. Al vanaf 1986 jaar bedienen wij hier een breed publiek, vooral afkomstig uit de wijken Assendorp, Pierik, Centrum en Zwolle Zuid.

Maar ook in de hele omgeving zijn wij inmiddels een begrip vanwege onze ongeëvenaarde kwaliteit en zeer ruime keuze. In BBQ zijn wij zelfs marktleider in ZWOLLE maar ook in HEERDE ,EPE, WAPENVELD EN HATTEM. Met onze bbq bestijken wij een klantengroep die zich uitstrekt van Meppel tot Apeldoorn en van Ommen tot Kampen.
Zo wonnen wij diverse prijzen met onze slagerijafdeling. Uw tevredenheid als klant vinden wij zeer belangrijk.

Als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, spreek dan ook gerust één van onze gediplomeerde medewerkers aan. Wij helpen u graag.

Bij slagerij van Guilik proberen wij zoveel mogelijk mee te gaan met onze tijd, zonder dat dit ten koste gaat van service of kwaliteit. Dit betekent dat er regelmatig wordt geïnvesteerd in nieuwe en moderne slagersapparatuur.Wij zijn dan ook trots op ons hypermoderne nieuwe pand t.b.v. onze bbq- en cateringtak. Op die manier kunnen wij zo optimaal mogelijk het vlees verwerken en presenteren aan onze klanten. Wij streven er naar om topkwaliteit vlees en vleeswaren aan te bieden tegen een scherpe concurrende prijs.


DUS TOT ZIENS BIJ SLAGERIJ VAN GUILIK. U WEET NU WAAROM!Website
Tesse Daken B.V.

Tesse Daken B.V.Website
Van Laar Bouw en Aannemingsbedrijf  Bv

Van Laar Bouw en Aannemingsbedrijf Bv

Van Laar is een allround bouwbedrijf met vestigingen in Vaassen (hoofdvestiging) en Wapenveld.

Al 3 generaties (sinds 1931) is van Laar thuis in de bouwwereld. Wij zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf, dat grote nieuwbouwprojecten realiseert, maar ook flexibel genoeg is om uw kleine opdrachten succesvol uit te voeren.

Wij willen uw vertrouwen winnen door openheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Wij denken met u mee om het door u gewenste bouwproject op een professionele manier te realiseren. Daarnaast draagt ons kwaliteitssysteem er aan bijdat de kwaliteit tijdens het hele proces, van eerste contact tot oplevering, is geborgd.Kortom wij nemen u de zorg voor uw bouwproject uit handen.

Van Laar is actief op het gebied van nieuwbouw, restauratie, verbouw en onderhoud van woningen en utiliteitsgebouwen. Daarnaast ontwikkelen en bouwen wij ook projecten voor eigen risico. Onze opdrachtgevers zijn de overheid, woningbouw verenigingen, het bedrijfsleven, beleggers en particulieren.

Goed luisteren naar uw wensen, gericht advies en een degelijke uitvoering. Het is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Alles wat wij doen is gericht op kwaliteit zonder concessies.

BOUW- EN AANNEMINGSBEDRIJF VAN LAAR B.V.
Bezoekadres:
Radeweg 3, 8171 MD Vaassen
Postadres:
Postbus 27, 8170 AA Vaassen
Telefoon 0578-571389
Telefax 0578-575827

BOUWBEDRIJF VAN LAAR - ZWERUS
Bezoekadres:
Vlijtweg 12, 8191 JP Wapenveld

Postadres:
Postbus 27, 8170 AA Vaassen
Telefoon 038-4470956
Telefax 038-4470955

Website:http://www.vanlaar.nl

E-mail:[email protected]


Website
Van Norel Bouwgroep

Van Norel BouwgroepVan Norel Bouwgroep

Kwaliteit, veelzijdigheid, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is waar Van Norel Bouwgroep voor staat. Wij willen een bijdrage leveren aan een leefbare woon- en werkomgeving, nu maar ook voor de toekomst. ISO 9001, VCA en FSC®-CoC en Keurhout-CoC certificering en onze bedrijfsfilosofie zorgen er voor dat dit geborgd is.

De veelzijdigheid blijkt niet alleen uit de disciplines die Van Norel Bouwgroep beheerst. Ook onze opdrachtgevers zijn divers. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en restauratie van utiliteitsbouwwerken, nieuwbouw en verbouwingen van particuliere woningen en projectontwikkeling.

De wensen van onze opdrachtgevers nemen toe. Om hierop in te kunnen spelen zijn wij volop in ontwikkeling om bedrijfsprcessen strak te organisren. Digitaal bouwen (BIM) en integrale samenwerking met partners in de keten (Lean) helpen hieraan mee. Met de deelname aan branchegerichte organisaties als Bewuste Bouwers leggen wij een extra accent op omgevingsmanagement.

Maar het zijn onze mensen die verantwoordelijk zijn voor het echte succes. Zij zijn diegenen die er voor zorgen dat een project goed wordt opgeleverd. Door het leveren van kwaliteit en door het meedenken met de opdrachtgever om een gebouw te creëren dat bijdraagt aan woon- en werkplezier.


Adresgegevens
Brinkgreverweg 32
8161 NW Epe

Postbus 3
8160 AA Epe

T: (0578) 615 311
F: (0578) 616 893


Website
Veldhuis Adviesgroep

Veldhuis AdviesgroepVeldhuis Adviesgroep: alleen voor u.
In het midden van de jaren zestig startte wijlen Henk Veldhuis in Heerde Assurantiekantoor H.B. Veldhuis. Nu, bijna 50 jaar later, is Veldhuis Adviesgroep één van de grootste organisaties in financieel advies in de regio.

Ons kantoor telt 50 medewerkers. Mensen die verschillen in leeftijd en karakter. Maar met één gemeenschappelijk doel: zich met enthousiasme en grote betrokkenheid inzetten voor de zaak.

En daar hechten we veel waarde aan. Want de zaak: dat bent u. Natuurlijk bent u niet ‘alleen’, want we mogen nog 15.000 andere particulieren en 2.500 ondernemers tot onze klantenkring rekenen. Maar ons hoogste doel is om u het gevoel te geven dat u de enige klant bent van Veldhuis Adviesgroep. Dan hebben wij ons werk goed gedaan.

In bijna een halve eeuw kochten we ruim 50.000 polissen en andere financiële producten in bij meer dan 50 verschillende verzekeraars en banken. Ieder jaar behandelen we zo’n 4.000 schadegevallen met uitkeringen van minder dan € 50 tot meer dan € 1.000.000.

En daarbij staan wij altijd aan uw kant. Onafhankelijk van banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Daarom luidt ons motto: ‘Alleen voor u’. Want dat is wat we doen: úw financiële belangen behartigen. En van niemand anders.

Veldhuis Adviesgroep

Bezoekadres:
Sportlaan 4a
8181 BE Heerde

Postadres:
Postbus 1, 8180 AA Heerde

Algemeen (0578) 699 760
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur.


Website
VHM / ABC accountants en belastingadviseurs

VHM / ABC accountants en belastingadviseurs


‘OPLOSSINGEN DIE ÉCHT ONTZORGEN’

vhm | abc'Samen voor de klant'. 

Dat is onze visie bij vhm | abc.

Adviesverlening gaat verder dan de jaarrekening of de fiscaliteit. Onze uitdaging is om de ondernemer te begeleiden in diens plannen. Ambities vertalen naar realisme. In de relatie met de bank, de aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Vanuit verschillende disciplines – zoals belastingadvies, jaarrekeningen opstellen, bedrijfsadvies en begeleiding bij overnames – brengen onze adviseurs expertise samen.

Zo realiseren we het beste resultaat voor de klant.

vhm | accountants & belastingadviseurs

vhm | abc
Pastoor Somstraat 2
Postbus 344 
8160 AH Epe
Telefoon (0578) 67 73 77(0578) 67 73 77

www.vhmaccountants.nl
e-mail: [email protected]Website
Warsteiner Benelux

Warsteiner Benelux
Website

naturasponsor

KVS project en Kantoorinrichtingen BV

KVS project en Kantoorinrichtingen BV
KVS kantoorinrichtingen heeft het antwoord op de vraag naar efficiënt kantoormeubilair. Zowel voor de klassieke” kantoorinrichting als voor het flex en natuurlijk ook het nieuwe werken.
 
Wij spelen in op ontwikkelingen en trends, en laten ons bovenal inspireren door u. Dankzij en met u realiseren wij inspirerende ruimtes om in te werken, te vergaderen, en elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. KVS richt zich op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.
 
KVS heeft zich sinds 1937 ontwikkeld tot een veelzijdige kantoor- en projectmeubelleverancier.
Complexe totaalinrichtingen zijn bij ons in goede handen maar ook klein(ere) bedrijven en eenmanszaken krijgen vanzelfsprekend alle aandacht die nodig is.

Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle
Postbus 406
8000 AK Zwolle

Tel 038 - 4217417Website
VHM / ABC accountants en belastingadviseurs

VHM / ABC accountants en belastingadviseurs


‘OPLOSSINGEN DIE ÉCHT ONTZORGEN’

vhm | abc'Samen voor de klant'. 

Dat is onze visie bij vhm | abc.

Adviesverlening gaat verder dan de jaarrekening of de fiscaliteit. Onze uitdaging is om de ondernemer te begeleiden in diens plannen. Ambities vertalen naar realisme. In de relatie met de bank, de aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Vanuit verschillende disciplines – zoals belastingadvies, jaarrekeningen opstellen, bedrijfsadvies en begeleiding bij overnames – brengen onze adviseurs expertise samen.

Zo realiseren we het beste resultaat voor de klant.

vhm | accountants & belastingadviseurs

vhm | abc
Pastoor Somstraat 2
Postbus 344 
8160 AH Epe
Telefoon (0578) 67 73 77(0578) 67 73 77

www.vhmaccountants.nl
e-mail: [email protected]Website
De Tuinkabouter

De Tuinkabouter
Hoveniersbedrijf  "De Tuinkabouter" is een jong en enthousiast bedrijf waar de klant en kwaliteit centraal staan. Van klein tot groot, klassiek, modern of op z´n japans? Met vijver, terras of verlichting? "De Tuinkabouter" is uw deskundige adviseur. 

Service en garantie zijn vanzelfsprekend bij "De Tuinkabouter". Is uw gazon door ons gelegd, dan wordt de eerste maaibeurt door ons verzorgd, zodat u optimaal kunt profiteren van een gezonde groene grasmat. De garantie van "De Tuinkabouter " geeft uw tuin, ook na de aanleg, de nazorg die het verdient. Groen betekent groei en groei betekent dat de omgeving voordurend zorg nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op via telefoon: (0578) 61 54 09 of 
mobiel: 06 54 36 45 02 


Hoveniersbedrijf: " De Tuinkabouter"
Eigenaar: Dhr. B.H.Steenbergen
Driesstuk 1
8162 JH Epe


Website
Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.

Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.


Grondverzetbedrijf Lokhorst bestaat al meer dan een halve eeuw.
De voornaamste werkzaamheden van dit familiebedrijf zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken. Ons bedrijf telt ongeveer twintig personeelsleden. Dit zijn allemaal ervaren en hardwerkende machinisten die VCA-gecertificeerd zijn.
Voor het aannemen van grondwerken en het verhuren van graafmachines bent u bij ons aan het juiste adres!

Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.
Tongerenseweg Zuid 193
8162 SC Epe
T: 0578-612970
E: [email protected]
W: www.lokhorstbv.nl


Website
Medisch Centrum Willem Tell - huisarts E. Hut

Medisch Centrum Willem Tell - huisarts E. HutWebsite

Digitale sponsor

LionsHome GmbH

LionsHome GmbH


Lionshome is een online zoekportaal met alle producten gerelateerd aan wonen, lifestyle, interieur en design. Bij ons kunt u alle producten vinden om van uw huis een fijn thuis te maken, wij doen er alles aan om u te inspireren met geweldige design ideeën, trends en behulpzame tips over hoe u uw huis in kunt richten.Het is voor ons erg belangrijk om niet enkel producten te weergeven van toonaangevende merken en online winkels, maar om ook producten op te nemen van verschillende gespecialiseerde leveranciers, kleine interieur boetiekjes en trendy nieuwkomers. Deze ongekende variëteit aan prachtige en unieke producten maakt het hart van elke interieur liefhebber sneller kloppen terwijl het streeft naar het helpen creëren van het thuis dat je altijd al gewild hebt!


Website