slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen
13-10

In memoriam: Guus Massen

Nieuws afbeelding Tot ons verdriet hebben wij vernomen dat Guus Massen volkomen onverwacht is overleden. 


Tot ons Heren 1 werd opgeheven was Guus lid van onze club als keeper van onze selectie. Daarnaast was Guus in zijn veel te korte leven ook gewaardeerd keeperstrainer en scheidsrechter. Hij hielp de keepersuitrustingen in orde te houden. Hij stond altijd voor ons klaar: hij k...

Evenementen
12-10

Geef je nog snel op voor de hockeyclinic op 22 oktober!

Nieuws afbeelding Geef je voor woensdag 16 oktober op voor de hockeyclinic! Lees verder voor alle info.  ------ De TC is er wederom in geslaagd om 3 internationale trainers vast te leggen om op dinsdag 22 oktober a.s. de MHC Epe jeugd-/junioren clinic te verzorgen!! 
Alle E, D, C en B- teams kunnen meedoen.  Je bent van harte welkom vanaf 12:15 uur.  Om 12:45...

Technische Commissie
4-10

MHC Clinic op dinsdag 22 oktober!

Nieuws afbeelding De TC is er wederom in geslaagd om 3 internationale trainers vast te leggen om op dinsdag 22 oktober a.s. de MHC Epe jeugd-/junioren clinic te verzorgen!! 
Alle E, D, C en B- teams kunnen meedoen.  Je bent van harte welkom vanaf 12:15 uur.  Om 12:45 uur krijg je een korte uitleg, waarna je om 13:00 uur het veld op gaat.  Van 13:00 tot 14:15 u...

Technische Commissie
3-10

Geen trainingen in herfstvakantie

Nieuws afbeelding Tijdens de herfstvakantie (van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober) zijn er geen trainingen. We hervatten de trainingen vanaf maandag 28 oktober. De competitie voor de jeugdteams start weer op zaterdag 2 november. 
Alvast een hele fijne herfstvakantie gewenst!
Met sportieve groet,
TC MHC Epe ...

Oproepen
4-10

Olympic Qualifiers | Nederland - Pa

Nieuws afbeelding Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober spelen de Oranje Heren kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Tegenstander is viervoudig wereldkampioen en drievoudig olympisch kampioen Pakistan: geen team dat beter kan pingelen dan zij!
De wedstrijden starten om 16:00 uur in het Wagener Stadion, Amsterdam. Kom jij Oranje aanmoedigen om het fe...

Oproepen
30-9

Klusdag op 19 oktober!

Nieuws afbeelding Op zaterdag 19 oktober organiseren we een klusdag! Wil jij je vrijwilligersbijdrage terugverdienen? Geef je dan snel op en in ieder geval vóór 16 oktober. 
Voorwaarden en meer info klusdag - er kunnen maximaal 25 personen meedoen
- de werkzaamheden zijn o.a. snoeien, schoffelen, borden wassen, boomstronk - weghalen en een paar werkzaamheden binnen
- je ...

Algemeen
4-9

Subsidieregeling jeugd gemeente Epe

Nieuws afbeelding De gemeente maakt het voor kinderen van 5 tot en met 17 gemakkelijker om lid te worden van een sport‐ of culturele vereniging. Hoeveel gemakkelijker? Om precies te zijn: € 100,‐ per kind per jaar.
Waarom? Daarom! Het lidmaatschap van een of meerdere sport‐ of culturele verenigingen biedt kinderen kansen. De kans om zich te ontplooien. Nieuwe vaardigheden te o...

Sponsorcommissie
3-4

Koop een Volvo van Volvo Nieuwenhui

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvange...