slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
24-11

MHC Epe: de leukste hockeyclub op de Veluwe

Nieuws afbeelding Mooi interview van Dennis Dekker in het Veluws Nieuws met onze nieuwe voorzitter Raymond Peelen. Hij weet 't zeker: MHC Epe wordt (is) de leukste hockeyclub op de Veluwe!! Lees meer op:  https://www.veluws-nieuws.nl/reader/59437/1309263/dit-wordt-leukste-hockeyclub-op-veluwe-peelen-nieuwe-voorzitter-mhc-epe .

Foto: Dennis Dekker ...

Sponsorcommissie
3-4

Koop een Volvo van Volvo Nieuwenhuijse en spek onze kas

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvange...

Algemeen
4-9

Subsidieregeling jeugd gemeente Epe

Nieuws afbeelding De gemeente maakt het voor kinderen van 5 tot en met 17 gemakkelijker om lid te worden van een sport‐ of culturele vereniging. Hoeveel gemakkelijker? Om precies te zijn: € 100,‐ per kind per jaar.
Waarom? Daarom! Het lidmaatschap van een of meerdere sport‐ of culturele verenigingen biedt kinderen kansen. De kans om zich te ontplooien. Nieuwe vaardigheden te o...