slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg

Maak kennis met hockey

Leuk dat je bij de gezelligste club van Epe wilt komen sporten! Hockey houdt je lekker fit en is een mooie teamsport voor iedere leeftijd en agenda. Kom ook 3x gratis hockeyen en maak kennis met het hockeyspelletje. Ook als je je hockeyskills weer wat wilt opfrissen, ben je van harte welkom. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het vervolg te bespreken!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar: [email protected]

Meedoen? Wij regelen een bitje en hockeystick. Zorg jij voor sportschoenen en scheenbeschermers?

Ben jij al zover dat je lid wilt worden, dan vind je hieronder het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze mooie, gezellige hockeyclub. Op deze pagina kun je je gegevens invullen. Als je alles hebt ingevuld, ontvang je van ons een bevestigingsmail. We wensen je een geweldig leuke en sportieve tijd bij MHC Epe!

Bij de inschrijving moet je in dit formulier aangeven of je akkoord gaat met de privacyverklaring.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
MHC Epe draait op vrijwilligers. Bij welke activiteit of in welke commissie help jij ons?
  Onze club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Verplichtingen die bij het lidmaatschap horen zijn: - het draaien van bardiensten - heen- en weer rijden tijdens wedstrijden - wedstrijden fluiten (vanaf B-jeugd). Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina over Contributie op onze website. Daarnaast vragen we je (dit geldt ook voor ouders/verzorgers van jeugdleden) om je aan te melden voor een activiteit en/of commissie. Wil jij je talent inzetten voor onze mooie club? Maak dan hier je keuze. Voor een overzicht van de commissies verwijzen we je naar www.mhcepe.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_clubcommissies&menu=2 Hier staan ook de vacatures vermeld.

 
   
   
   
   
   
Privacyverklaring
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.