slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg

Wegwijs in LISA


De afkorting LISA staat voor Leden Informatie Systeem Almere. In LISA staat alle informatie die je nodig hebt als je bij ons hockeyt: je persoonlijke gegevens, informatie over je team, de wedstrijden, trainingen, nieuws, etc. 

MHC Epe app
MHC Epe heeft een app die zowel voor iOS (Apple) als voor Android apparaten beschikbaar is. Download de app door op een van onderstaande links te klikken en gebruik je lidnummer om in te loggen. Je hebt dan toegang tot de agenda, informatie over je team en het nieuws. Ook kun je je via deze app inschrijven voor de bardiensten. Daarnaast kunnen coaches en scheidsrechters via deze app het digitaal wedstrijdformulier invullen en oefenwedstrijden regelen.

Wegwijs LISA (inloggen via de website)
Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, LISA, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Wanneer jouw team traint, of je mag fluiten, of je ouders rij- of bardienst hebben en hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, en belangrijk: ook wedstrijdverslagen maken of je eigen teampagina beheren. Deze gegevens zijn ALLEEN beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, telefoonnummer of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected].

Iedereen kan (en moet) zelf zijn e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden. Hoe doe je dit? Log in op de website (inloggen LISA team links bovenin beeld). Ga naar Profiel (rechts bovenin beeld) en klik op Bewerk. Pas je gegevens aan en klik op Bewaren. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per e-mail of sms. Ook trainingen en wedstrijden gaan we afzeggen per sms dus zorg dat deze te allen tijde is ingevuld, dit is helaas tot op heden niet bij iedereen het geval.

Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen? En wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord niet meer weet?
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd. Ook dit doe je bij Profiel > Wachtwoord wijzigen. Zorg ervoor dat je ook je e-mailadres invult. Als je je wachtwoord kwijt bent krijg je je wachtwoord namelijk toegestuurd op het mailadres dat geregistreerd staat. Je lidnummer staat in de brief die je hebt gekregen toen je lid werd en het staat ook op de contributiefacturen.

Hoe zet ik een verslag online?
Log in en ga naar je teampagina. Klik op Verslag invoeren. Houd het verslag wel netjes, je naam staat altijd automatisch onder het verslag, dus anoniem schelden gaat niet lukken.  


Ik ben trainer/ik ben coach of doe vrijwilligerstaken maar ik heb geen inloggevens, hoe kan ik die krijgen?
Klik op Inloggegevens vergeten. Als je je lidnummer weet en als het emailadres juist in LISA vermeld staat, dan krijg je automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd. Lukt dit niet, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Je profiel: hoe werkt dat?
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en voor je teamgenoten. Het is leuk om je profiel zo goed mogelijk te vullen, dus met foto bijvoorbeeld.

Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze onder Club op Teams klikken kunnen ze de schema's bekijken. Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

Als e-mails die voor jou(w team/categorie) bestemd zijn, altijd ook naar een tweede e-mailadres moeten worden gestuurd, dan kun je dit extra mailadres toevoegen bij Algemeen emailadres > toevoegen. 

Hoe weet ik wanneer mijn ouders moeten rijden?
Alle wedstrijden en taken staan vermeld onder Ik > Overzicht. 


Bardienst
Het overzicht van de ingeplande bardiensten is te vinden onder Club > Diensten. Je kunt jezelf hier inplannen voor de bardienst op een voor jou geschikte datum.