slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Jun
12

Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen

Nieuws afbeelding

Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen

Het MO9 team van MHC Epe heeft afgelopen zaterdag 8 juni een indrukwekkende prestatie neergezet en werd ongeslagen kampioen. Op een sfeervolle Wachtelenberg ontvingen de talentvolle meiden het sterke team van Deventer MO9. Onder aanmoediging van een enthousiast publiek wisten ze met een overtuigende 3-0 overwinning de titel binnen te halen.

 

Kampioensfeer

De meiden van Epe stonden er niet alleen voor. Aan de zijlijn van het veld stond een hartstochtelijk meelevend publiek dat een echte kampioenssfeer wist te creëren. Waar de ploeg uit de koekstad vooraf wellicht nog mogelijkheden zag om de punten mee naar Overijssel te nemen, was vanaf de start van de wedstrijd duidelijk dat Epe heer en meester was op het veld.

 

Kwaliteitsverschil

Deventer knokte voor wat het waard was, maar het kwaliteitsverschil was eenvoudigweg te groot om de kampioensploeg in verlegenheid te kunnen brengen. Epe liep uiteindelijk uit naar een mooie 3-0 overwinning. Het talentvolle team uit Epe, dat haar wedstrijden speelt in zes tegen zes vorm, hockeyt dit seizoen voor het eerst op dit niveau. En dat met een selectie waarvan de helft van de meiden zelfs nog in de onder-8 competitie zou mogen uitkomen.

 

Kampioensrit

Na de wedstrijd stond er een heerlijke verrassing klaar afkomstig van ’t Snekkie en kreeg de kampioensploeg een gouden medaille overhandigd, na te zijn toegesproken door het trotse bestuur van MHC Epe. De meiden hebben hun festiviteiten afgesloten met een heuse kampioensrit door het centrum van Epe.

Proficiat aan deze geweldige kampioenen!

Op de foto: Juliet, Pip, Hailey, Philou, Elin, Fiene, Femke, Olivia & Pip.