slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Jun
4

FUN is KEY tijdens de Funkey special op 8 juni

Nieuws afbeelding

FUN is KEY tijdens de Funkey special op 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Funkey special op Veld 1. Dan gaan we er weer een hele speciale training van maken, voor de allerkleinsten, met naast hockey ook allerlei andere leuke activiteiten. Ken je iemand met kinderen van 4-6 jaar? Nodig ze uit om vrijblijvend mee te doen, ook als je niet lid bent van de club ben je welkom!

Tijdens de Funky specials wordt ook aan de ouders gedacht. Het terras en het clubhuis zijn open, waarvandaan je goed zicht hebt op veld 1. De opkomst is groot en het plezier bij de kinderen is nog groter!

‘Fun’ is key

Wil je dat je kind van 4, 5 of 6 jaar op een leuke manier kennismaakt met hockey? Kom dan naar de Funkey trainingen op zaterdagmorgen! Bij Funkey draait het om meer dan alleen hockey. Plezier in bewegen staat centraal. Vandaar de naam: FUN in goed leren bewegen is KEY.

Elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur komen de Funkeys samen op Veld 1. De Funkey trainingen zijn zo ingericht dat ook kinderen die geen lid zijn, kunnen meedoen. Interesse om een keer een Funkey Training bij te wonen? Neem dan contact op met [email protected].