slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Jul
5

MHC Epe Kleurt Oranje bij ProLeague

Nieuws afbeelding

Voor één keer kleurde MHC Epe oranje! Op vrijdag 28 juni trokken maar liefst 60 enthousiaste leden naar het Amsterdamse Bos om twee spannende wedstrijden van de ProLeague bij te wonen. Met een grote, door hockeypartner DHL gesponsorde bus, reisden we af naar het Wagenaar Stadion. De sfeer zat er al snel goed in toen we in onze oranje kleding en gele vissershoedjes met het MHC Epe-logo de Zuidtribune bevolkten.


 

Een groot feest

 

De dag begon goed met de wedstrijd tussen de herenteams van Engeland en Duitsland. We genoten van prachtig hockey en zagen de ene na de andere mooie actie. Maar het echte spektakel begon pas toen Nederland aan de beurt was. Stockie de mascotte zweepte het publiek op. Het werd één groot feest op de tribunes.

 

Hoogtepunt

 

Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk het moment dat ons JO10-mix team mocht meelopen met de line-up van het Nederlandse team. Wat een onvergetelijke ervaring om zo dicht bij de spelers te zijn! Na het Wilhelmus kleedden onze JO10-ers zich weer om en namen ze hun plek in op de tribune om de wedstrijd te volgen.

 

Knallende afsluiting

Deze dag was de perfecte afsluiter van het seizoen 2023-2024. Met prachtig weer, een fantastische sfeer en een uitverkocht stadion juichten we samen Nederland naar een spannende 2-1 overwinning tegen Engeland. We hebben genoten van de mooie wedstrijden, de gezellige sfeer en het samenzijn met zoveel clubleden. Wat een knaller van een seizoensafsluiting!