slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Sponsorcommissie Jun
19

Nieuwe sponsor voor MHC Epe: Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn

Nieuws afbeelding

Onze club heeft er sinds kort een mooie, nieuwe sponsor bij, namelijk Volvo dealer "Nieuwenhuijse” Apeldoorn. Dit familiebedrijf onderscheidt zich in de autosector dankzij de focus op menselijke waarden. Dit uit zich in excellente service vanaf het moment dat je de showroom binnenstapt totdat je met je nieuwe Volvo wegrijdt.

Veiligheid is waar Volvo voor staat en pionier in is. Het gehele veiligheidsconcept is niet alleen gericht op passagiers in de eigen auto, maar eveneens op mede weggebruikers. Daarnaast weet je met de aankoop van een Volvo dat je ook een steentje bijdraagt aan de bescherming van de natuur. De duurzaamheidsstrategie van Volvo streeftnaar een netto positieve impact op het milieu.

Naast dat Volvo de club jaarlijks financieel gaat sponsoren, hebben we er ook nog een leuke deal uit weten te halen voor de (toekomstige) Volvorijders van onze club.

Bij aankoop van een (gebruikte) Volvo gaat er een heel mooi bedrag van respectievelijk 500 of 1000 euro naar onze clubkas!

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en overweeg je een Volvo? Ga dan zeker langs bij Nieuwenhuijse Apeldoorn en help hiermee direct ook onze club!