slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur Jun
8

Nieuw bestuur voor onze club!

Nieuws afbeelding

Nieuw bestuur voor onze club!

Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (B-ALV) op 17 april is officieel gestemd voor een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur kijkt uit naar de mooie uitdaging om de club verder te ontwikkelen, samen met alle leden en betrokken vrijwilligers.

Het nieuwe bestuur

Het nieuwe bestuur bestaat uit Algemeen bestuursleden Sandra de Bruin en Sabine Akerboom. Sandra en Sabina hebben veel zin om hun bijdrage te leveren aan de groei van onze mooie club. Mirjam Raadsveld, secretaris van het bestuur en nauw betrokken bij de club in de rol van coach, deelt dit enthousiasme en wil de positieve sfeer binnen de club behouden en versterken. Bart Jan Homan is de nieuwe voorzitter. Hij benadrukt het energieke karakter van het bestuur en kijkt uit naar de samenwerking. Johannes Postuma, zittend penningmeester, blijft nog even aan om zo het kalenderjaar af te ronden en de toekomstige penningmeester in te kunnen werken. Ook Johannes kijkt met frisse energie en zijn ervaring uit naar de komende periode.

Toekomstplannen

De nieuwe bestuursleden hebben tijdens de officiële bestuursoverdracht de belangrijkste onderwerpen waar de club zich de komende tijd op zal richten, kenbaar gemaakt. "We waarderen de betrokkenheid van onze leden enorm en zien uit om alle ideeën en input over de toekomstplannen te implementeren. We hebben alle 5 enorm veel zin om ons in te zetten voor deze geweldige familieclub! Wij kijken er in elk geval naar uit om er met z’n allen wat moois van te maken!”, aldus Bart Jan.

Bedankt

MHC Epe is heel erg dankbaar voor de enorme inzet tijdens de afgelopen jaren door de bestuursleden Ruud van der Woude, Jan Kasteel en Joost Laponder. Namens de gehele club: bedankt!