slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Maa
18

Kom lekker buiten spelen en doe mee met de inlooptrainingen

Nieuws afbeelding

Kom lekker buiten spelen en doe mee met de inlooptrainingen

In de komende maanden nodigt hockeyclub MHC Epe kinderen uit om vrijblijvend mee te trainen. Niets is fijner dan na een lange dag school buiten in teamverband te sporten. Op zaterdagochtend en donderdagmiddag en -avond biedt de club trainingen aan voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud. Bij MHC Epe staat plezier maken, sportief zijn en lekker buiten zijn voorop!

Vrijblijvend meetrainen

MHC Epe opent haar deuren voor alle enthousiaste jonge sporters tussen de 4 en 10 jaar oud. Voor kinderen tussen de 4 en 5 jaar oud is er op zaterdagochtend een speciale Funkey training, waarbij het spelelement voorop staat. De donderdagtrainingen zijn gericht op leeftijdsgroepen van 6 tot 10 jaar, waarbij ook al meer tactische aspecten van de sport aan bod komen.

De inlooptrainingen zijn op:

·zaterdag 10.00 - 11.00 u. (4-5 jr.)

·donderdag 17.00 - 18.00 u. (6 - 8 jr.)

·donderdag 18.00 - 19.00 u. (9-10 jr.)

 

Ouder dan 10? Geen probleem; stuur een mail en we spreken een moment af om met de juiste leedtijdsgroep mee te trainen. Iedereen die het leuk vindt om de hockeysport een keer te proberen, is welkom om driemaal vrijblijvend deel te nemen aan de hockeytrainingen. Voor de trainingen hebben de kinderen enkel sportschoenen en liefst ook scheenbeschermers nodig; de hockeyclub zorgt voor een bitje en stick. Aanmelden is gratis en vrijblijvend en kan via [email protected].

 

Hockey is een leerzame sport

Hockey is voor kinderen een leuke en leerzame sport. Niet alleen krijgen kinderen de kans om hun coördinatie, snelheid en behendigheid te ontwikkelen. Ook leren kinderen goed samen te werken, te communiceren met teamgenoten en maken ze snel nieuwe vriendjes op het veld. Het is vooral ook een hele eerlijke sport. Bij de jongste jeugd wordt bijvoorbeeld minder streng gefloten wanneer een team ver achter komt te staan. Zo blijft het voor iedereen plezierig en eerlijk. Hockey leert kinderen dus om respectvol met elkaar om te gaan. Winst is niet het belangrijkste, plezier maken komt altijd op nummer 1.

 

Een hechte familievereniging

MHC Epe is een hechte familievereniging waar hockey voor iedereen toegankelijk is, ongeacht leeftijd of niveau. De sfeer langs de lijn en in het clubhuis is altijd gezellig, zowel voor als na de wedstrijden. We leggen de nadruk op samen sporten en bieden een omgeving waar kinderen in teamverband buiten actief kunnen zijn. Bij de Eper hockeyclub gaat sportiviteit niet alleen over bewegen, maar ook over het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Of men nu een doorgewinterde speler is, de sport weer wil oppakken of nog nooit heeft gehockeyd, bij MHC Epe is er voor iedereen plek. De club organiseert diverse activiteiten voor alle leeftijden, zoals jeugddisco's, themafeesten, wijnproeverijen, clubdiners, en een jaarlijks terugkerend hockeyfestival en nog veel meer!

Website: mhcepe.nl
Facebook: facebook.com/mhcepe
Instagram: instagram.com/mhcepe