slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur Jun
9

Update: nieuwe secretaris en bestuurslid accommodatie! Nog op zoek naar penningmeester!

Nieuws afbeelding
Goed nieuws: afgelopen week hebben zich twee nieuwe bestuursleden gemeld! De eerste gesprekken zijn al gevoerd. Beide heren zijn nog actieve hockeyers. Later volgt een uitgebreidere introductie, maar we vermelden de namen hier alvast. 
  • Jan Kasteel gaat aan de slag als secretaris! Jan heeft deze taak in een eerder bestuur ook vervuld en heeft dus al ervaring als bestuurslid bij MHC Epe. Een hele fijne aanvulling dus!
  • Joost Laponder wordt bestuurslid accommodatie. Joost is altijd van de partij als er geklust moet worden. Deze rol als bestuurslid accommodatie lijkt dan ook op zijn lijf geschreven! 
Ik ben heel blij dat deze heren mij gaan helpen. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we er een mooie tijd van maken! 

Er rest alleen nog één uitdaging: we zijn nog steeds met grote spoed op zoek naar een penningmeester. Heb jij boekhoudkundige ervaring en heb jij er zin in om samen met ons deze klus te klaren? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie via [email protected].

De vacature kan eventueel ook door twee mensen gevuld worden. Misschien heb je andere creatieve ideeën voor de invulling van de vacature? Neem dan ook contact met mij op via [email protected]. Ik hoop snel van je te horen!

Raymond Peelen
Voorzitter MHC Epe

Reacties

img

Jack Herderschee

12-6-2021 @ 22:10:00 |Goed nieuws!!!!

Reageer op het nieuws