slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
24-9

Désirée Jacobs

Nieuws afbeelding Het bestuur heeft Désirée Jacobs bereid gevonden om de club te ondersteunen in administratief- financiële werkzaamheden. 
Wij beseffen dat wij als club veel vragen van Désirée, technische commissie jongste jeugd, coördinator ledenadministratie, coördinator Lisa en trainster, zijn taken die Désirée al op zich heeft genomen. Het...

Oproepen
22-9

Herhaalde oproep penningmeester

Nieuws afbeelding Zoals eerder gecommuniceerd, kan onze huidige penningmeester, Jan Willem Vos, zijn taken als penningmeester niet meer combineren met zijn andere werkzaamheden. Het ontbreekt hem simpelweg aan tijd. Tot op heden is het niet gelukt om een vervangen voor Jan Willem te vinden. Graag roepen wij alle leden en ouders van leden op om ons te helpen in de zoektocht naar een penningmeester. ...

Algemeen
19-9

Bitjeshappen

Nieuws afbeelding Op maandag 18 september was het weer zover: bitjeshapdag. Tandarts Marcel Smit had het druk en heeft veel kinderen een nieuw bitje aangemeten. Zo kunnen ze straks weer veilig hockeyen.

Over ongeveer drie weken is het bitje klaar. Uiteraard berichten we je hierover via de website, de app en Facebook ( https://www.facebook.com/mhcepe ). Dus hou ons in de gaten ;-)!


...

Oproepen
16-9

Hockey jij mee deze herfstvakantie?!

Nieuws afbeelding Tijdens deze herfstvakantie zijn er diverse hockeykampen en hockey clinicdagen op 15 verschillende locaties in Nederland. 
Net lekker begonnen aan het hockeyseizoen en nu alweer vakantie, gelukkig kan je deze vakantie door blijven hockeyen op de Nationale Sportkampen! Houd jij van hockey en plezier maken? Dan zijn deze hockeykampen echt wat voor jou. Op de hockeykamp...

Oproepen
14-9

Heb jij het lustrumshirt al besteld?

Nieuws afbeelding Heb je het nieuwe lustrumshirt al gezien? Hartstikke leuk als uit-shirt en voor de trainingen!
Het lustrumshirt is via www.mhcepeshop.nl  te koop. Of je kunt 'm op zaterdag 23 of 30 september tussen 10:00 en 15:00 uur op de club bestellen en met pin betalen.
Doe je dat vóór 1 oktober, dan maak je als jeugdlid ook nog eens kans op een leuke prijs! Bestel 'm dus snel!...

Evenementen
10-9

Openingsweekend 1 & 2 september

Nieuws afbeelding MHC Epe is bijna jarig! En daarom was het weekend van 1 en 2 september een openingsweekend georganiseerd. De zaterdag stond in het teken van de jeugd. Diverse teams hadden andere teams uit de regio uitgenodigd voor een wedstrijd. En de E- en F- jeugd speelde onderling een mixed wedstrijdje. 's Middags werd het jubileumdoek onthuld door voorzitter Bert Halkers van MHC Epe en Jan ...

Barcommissie
29-8

Barbezetting woensdagavond!

Nieuws afbeelding Goed nieuws: vanaf nu is er iedere woensdagavond barbezetting! Dat betekent dat de bar elke woensdagavond rond 21.00 uur op de trainingsavond van Heren1, Veteranen A en B en de Dames Veterinnen open is! 
Iedereen kan zijn eigen drankjes meteen afrekenen tegen de normale tarieven. Er worden geen bonnetjes meer gemaakt. ...

Oproepen
20-8

Geef je op als vrijwilliger voor (een van de) lustrumactiviteiten

Nieuws afbeelding Zoals je weet bestaat MHC Epe al bijna 75 jaar. En dat gaan we vieren! Met diverse feestelijke activiteiten voor alle leden en oud leden. De komende weken staat er al een aantal activiteiten op het programma. 
Om deze activiteiten mogelijk te maken hebben we vrijwilligers nodig. Mensen die op de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen kunnen helpen. Met een paar uurtjes z...

Oproepen
14-7

Wil jij ook op de hoogte blijven van de lustrumactiviteiten?

Nieuws afbeelding MHC Epe bestsaat op 6 oktober 2017 alweer 75 jaar. Dit wordt het komende seizoen groots gevierd met allerlei activiteiten. De aftrap is tijdens het lustrum-openingsweekend op 26 en 27 augustus 2017.
De lustrumcommissie is al druk bezig met de organisatie van diverse feestelijke activiteiten voor jong en oud, voor leden en oud-leden, voor spelers en ouders van spelers en voor alle and...

Bestuur
21-9

Safety First

Nieuws afbeelding Het verzamelen van jeugdteams die een uitwedstrijd moeten spelen, gebeurt veelal voor het toegangshek van onze club. Door de smalle doorgang naar de parkeerplaats levert dit vaak gevaarlijke situaties op, wachtende kinderen en aanrijdende auto’s is nu eenmaal geen goede combinatie.
Oproep van het bestuur aan de begeleiders van de jeugdteams: laat je spelers of speelsters zich ver...

Evenementen
17-9

Berenweekend E/F-jeugd

Nieuws afbeelding Om ons lustrumjaar ook met onze jongste jeugd (F & E teams) te vieren organiseren we een feestelijke logeerpartij op de club. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 30 september vanaf 16.00 uur tot en met zondag 1 oktober tot ongeveer 12.00 uur.

Geef vóór 22 september je deelname door aan je coach.  Algemene informatie Berenweekend MHC Epe: 30/9 ...

Evenementen
9-9

Alle lustrumactiviteiten op een rij

Nieuws afbeelding Heb jij alle data al in je agenda genoteerd??...

Evenementen
29-1

Save the date: 6 oktober lustrum MH

Nieuws afbeelding MHC Epe bestaat op vrijdag 6 oktober 2017 precies 75 jaar. Op die dag zullen we hier op een feestelijke manier bij stilstaan. Reserveer je de datum alvast in je agenda??
Volg ons via Facebook ( https://www.facebook.com/mhcepe ) en de website/app voor updates over het jubileum! ...