slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen
17-5

De nieuwste editie van Slagvaardig is uit!

Nieuws afbeelding Beste hockeyliefhebber/MHC Epe-lid,

De nieuwste editie van Slagvaardig is uit! In deze editie o.a. aandacht voor het nieuwe bestuur, de volgende Funkey special training, de geplande wijnproeverij, hockey gymlessen bij MHC Epe en een schoolhockeytoernooi.

Bekijk de nieuwsbrief nu op onze website of in je mailbox en blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze cl...

Technische Commissie
30-4

Hockey jij volgend seizoen weer mee?

Nieuws afbeelding Hockey jij volgend seizoen weer mee?
De tijd vliegt! Na de meivakantie start alweer het laatste deel van het seizoen. Achter de schermen is de TC, samen met trainers en coaches, al begonnen met de voorbereidingen voor de teamindeling voor het komende seizoen 2024/2025.
Wij hopen natuurlijk dat jij volgend jaar blijft hockeyen.
Als je toch besluit om te stoppen met hockey...

Bestuur
14-4

Documenten B-ALV beschikbaar op Lisa team

Nieuws afbeelding Ter voorbereiding op onze B-ALV (Buitengewone Algemene Ledenvergadering) komende woensdag 17 april zijn twee documenten op Lisa teams geplaatst:
- 2024-04-17 Agenda Buitengewone Algemene Ledenvergadering
- 2024-04-17 Uitnodiging Buitengewone Algemene Ledenvergadering


Inloggen op Lisa team kan (met behulp van je lid-nummer) via https://team.lisa-is.nl/?u=mhcepe.nl. ...

Bestuur
20-4

Donderdag 23 mei vrijwilligersavond

Nieuws afbeelding Wil jij iets doen voor de club, maar weet je niet goed wat? Kom naar de vrijwilligersavond
Op donderdag 23 mei organiseren we een speciale vrijwilligersavond, voor iedereen die graag iets wil doen voor onze mooie club. Of je nu interesse hebt in deelname aan een commissie, gewoon wilt kijken welke klussen er zijn, of al actief bent binnen de club; je bent van harte welkom!

...

Algemeen
10-4

Even voorstellen; de nieuwe commiss

Nieuws afbeelding Even voorstellen; de nieuwe commissie medische zaken

Het team vrijwilligers bij MHC Epe breidt zich verder uit. Enthousiaste ouders en leden die de club een warm hart toedragen, zetten hun expertise in om MHC in Epe weer op de kaart te zetten. Zo heeft Justine Schuring sinds enige tijd de vacature voor de commissie medische zaken ingevuld.
 
Even voorstellen
...

Algemeen
18-3

Kom lekker buiten spelen en doe mee

Nieuws afbeelding Kom lekker buiten spelen en doe mee met de inlooptrainingen
In de komende maanden nodigt hockeyclub MHC Epe kinderen uit om vrijblijvend mee te trainen. Niets is fijner dan na een lange dag school buiten in teamverband te sporten. Op zaterdagochtend en donderdagmiddag en -avond biedt de club trainingen aan voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud. Bij MHC Epe staat plezier maken, sportie...

Clubkleding
18-2

Scoor jouw MHC Epe Clubtrui en toon

Nieuws afbeelding Scoor jouw MHC Epe Clubtrui en toon je clubtrots op het veld!
 
Ben je klaar om je clubtrots te tonen? Mooi, want we kunnen weer MHC Epe clubtruien bestellen. Dit zijn comfortabele, zachte lichtgrijze hoodies met het clublogo linksvoor op de borst. Je kunt de trui zelfs personaliseren met je eigen naam op de achterzijde, zodat je echt kunt schitteren op het veld!
&nbs...

Barcommissie
12-2

Instructie document bardienst en ba

Nieuws afbeelding De barcommissie is de afgelopen periode druk bezig geweest om alle procedures en instructies voor de bardienst en barhoofden te updaten. Een kopie van de basis instructie ligt gelamineerd achter de bar. Daarnaast zijn er verschillende instructie filmpjes gemaakt, hiervoor zijn QR codes op de club te vinden die gescanned kunnen worden.

Een digitale versie van de basis instructie is ook...