slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
16-1

Bestuur in overleg met KNHB

Nieuws afbeelding Afgelopen maand, tijdens het laatste bestuursoverleg van 2018, was er een gast aan tafel: accountmanager Kara Meyer van de KNHB. Bijna 2 uur hebben we als bestuur met haar gesproken. We spraken over de club en dan met name over wat voor club MHC Epe eigenlijk is, waar zijn we 'vandaan' zijn gekomen, wat onze successen zijn en waar we tegenaan lopen. 
MHC Epe behoort tot de klein...

Technische Commissie
10-1

Nieuw jeugdbestuur!

Nieuws afbeelding Tijdens de Nieuwjaarsreceptie stelde Frans Withoos de aanwezigen voor aan het (spontaan ontstane) nieuwe jeugdbestuur, bestaande uit Gabriella (niet op de foto), Kiek, Pien (niet op de foto) en Roos! Vier enthousiaste meiden die al veel ideeën hebben. Het organiseren van activiteiten voor de jeugd bijvoorbeeld. 
Uit handen van Frans ontvingen ze een mooie blauwe hoodie met M...

Technische Commissie
19-11

Zaalhockey en arbitrage

Nieuws afbeelding De KNHB heeft het wedstrijdschema van de zaalcompetitie 2018/2019 bekend gemaakt. 
Vanaf zaterdag 9 december tot en met zaterdag 16 februari 2019 worden er veel leuke wedstrijden gespeeld in de regio. Ook wij ontvangen diverse teams in de PWA-hal. De data hiervan zijn op de zondagen 9 en 16 december 2018 en op 6, 20, en 27 januari en 3 en 10 februari 2019. 
...

Oproepen
10-1

Terugblik Nieuwjaarsreceptie - opro

Nieuws afbeelding Afgelopen zondag was de nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Bert Halkers wenste iedereen een gezond en sportief 2019. Ook stipte hij aan dat het einde van de bestuursperiode er aan zit te komen (dit was gemeld tijdens de laatste ALV) en een aantal bestuursleden gaat ermee stoppen. De club is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. 
Misschien heb jij wel ambitie het voorzitter...

App
5-1

10-01-19 Update nieuw Digitaal Weds

Nieuws afbeelding Belangrijk bericht voor de coaches, managers:
De KNHB is gestart met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. 
De handleiding vind je op de site van de KNHB: handleiding DWF ( https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/handleiding-dwf ). 
Update donderdag 10 januari het inloggen is sterk vereenvoudigd: als je als coach, manager...

Technische Commissie
21-12

Hans Buers stopt als trainer

Nieuws afbeelding Op 20 december heeft Hans Buers zijn laatste training gegeven. Afgelopen week gaf Hans aan dat hij per 1 januari 2019 stopt als trainer bij MHC Epe. Hij nam dit besluit om hem moverende redenen. We zijn inmiddels volop bezig met het zoeken van vervanging.  Technische Commissie MHC Epe ...