slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen
19-6

Basisscholen op bezoek

Nieuws afbeelding Het was de afgelopen weken flink druk op de velden van MHC Epe. Maar liefst zeven basisscholen bezochten de club voor speciale hockey gymlessen. Het bleek een groot succes.
 
Gym op het hockeyveld
De komende weken waren veel van onze jongste jeugdleden samen met hun klas op het hockeyveld te vinden. In samenwerking met de gymdocenten kregen de groepen 3 tot en met 8 t...

Algemeen
18-6

Teamindeling Junioren en O9 seizoen 2024-2025 bekend

Nieuws afbeelding De teamindeling van de junioren en categorie O9 voor het seizoen 2024 - 2025 is bekend. De documenten vind je in Mijn Lisa. De teamindeling voor de categorie O8 volgt op korte termijn, hier zijn nog een aantal nieuwe aanmeldingen die eerst verwerkt moeten worden.

Ga naar de knop ' Inloggen Lisa Team' links bovenin in de witte balk op de website. Of klik op het 'hamburgerme...

Algemeen
12-6

Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen

Nieuws afbeelding Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen
Het MO9 team van MHC Epe heeft afgelopen zaterdag 8 juni een indrukwekkende prestatie neergezet en werd ongeslagen kampioen. Op een sfeervolle Wachtelenberg ontvingen de talentvolle meiden het sterke team van Deventer MO9. Onder aanmoediging van een enthousiast publiek wisten ze met een overtuigende 3-0 overwinning de titel binnen te halen. ...

Bestuur
8-6

Nieuw bestuur voor onze club!

Nieuws afbeelding Nieuw bestuur voor onze club!
Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (B-ALV) op 17 april is officieel gestemd voor een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur kijkt uit naar de mooie uitdaging om de club verder te ontwikkelen, samen met alle leden en betrokken vrijwilligers.

Het nieuwe bestuur
Het nieuwe bestuur bestaat uit Algemeen bestuursleden Sandra de Bruin en S...

Technische Commissie
4-6

Trainingen einde seizoen

Nieuws afbeelding Week 24 is de laatste, door trainers verzorgde, trainingsweek
Zaterdag 8 juni spelen Junioren en Jongste Jeugd hun laatste competitiewedstrijden
van dit seizoen.
 
De Jongste Jeugd sluit het seizoen af op 15 juni met de Slotdag.
De Funkies trainen voor het laatst op zaterdag 8 juni.
Woensdag 12 juni is de laatste trainingsdag voor Junioren en Senioren ...

Algemeen
4-6

FUN is KEY tijdens de Funkey special op 8 juni

Nieuws afbeelding FUN is KEY tijdens de Funkey special op 8 juni
Op zaterdag 8 juni is er weer een Funkey special op Veld 1. Dan gaan we er weer een hele speciale training van maken, voor de allerkleinsten, met naast hockey ook allerlei andere leuke activiteiten. Ken je iemand met kinderen van 4-6 jaar? Nodig ze uit om vrijblijvend mee te doen, ook als je niet lid bent van de club ben je welkom!
...

Evenementen
1-6

Wijnproeven en de club steunen op zaterdag 8 juni

Nieuws afbeelding Wijnproeven en de club steunen
Op zoek naar een leuke manier om MHC Epe te steunen? Kom naar onze wijnproeverij op zaterdag 8 juni! Wijnkoperij Kroese biedt een heerlijke middag aan vol wijn, verhalen en hapjes. De opbrengst van die dag gaat volledig naar MHC Epe.

De verhalen achter de smaken
Op deze gezellige middag, georganiseerd door Wijnkoperij Kroese, kun je gen...

Algemeen
10-4

Even voorstellen; de nieuwe commissie medische zaken

Nieuws afbeelding Even voorstellen; de nieuwe commissie medische zaken

Het team vrijwilligers bij MHC Epe breidt zich verder uit. Enthousiaste ouders en leden die de club een warm hart toedragen, zetten hun expertise in om MHC in Epe weer op de kaart te zetten. Zo heeft Justine Schuring sinds enige tijd de vacature voor de commissie medische zaken ingevuld.
 
Even voorstellen
...

Sponsorcommissie
19-6

Nieuwe sponsor voor MHC Epe: Volvo

Nieuws afbeelding Onze club heeft er sinds kort een mooie, nieuwe sponsor bij, namelijk Volvo dealer "Nieuwenhuijse” Apeldoorn. Dit familiebedrijf onderscheidt zich in de autosector dankzij de focus op menselijke waarden. Dit uit zich in excellente service vanaf het moment dat je de showroom binnenstapt totdat je met je nieuwe Volvo wegrijdt.
Veiligheid is waar Volvo voor staat en pionier in is. Het g...

Algemeen
12-6

Een drupje voor ons clubje een groo

Nieuws afbeelding

Een drupje voor ons clubje
 
Onder de noemer "Een drupje voor ons clubje" schoven we zaterdag 8 juni aan bij een wijnproeverij georganiseerd door Wijnkoperij Kroese, gehouden onder de terrasoverkapping bij ons gezellige clubgebouw. De middag bracht ons in vele landen, liet ons kennismaken met nieuwe druivensoorten en onthulde mooie verhalen achter de wijnen....

Algemeen
17-5

De nieuwste editie van Slagvaardig

Nieuws afbeelding Beste hockeyliefhebber/MHC Epe-lid,

De nieuwste editie van Slagvaardig is uit! In deze editie o.a. aandacht voor het nieuwe bestuur, de volgende Funkey special training, de geplande wijnproeverij, hockey gymlessen bij MHC Epe en een schoolhockeytoernooi.

Bekijk de nieuwsbrief nu op onze website of in je mailbox en blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze cl...

Technische Commissie
30-4

Hockey jij volgend seizoen weer mee

Nieuws afbeelding Hockey jij volgend seizoen weer mee?
De tijd vliegt! Na de meivakantie start alweer het laatste deel van het seizoen. Achter de schermen is de TC, samen met trainers en coaches, al begonnen met de voorbereidingen voor de teamindeling voor het komende seizoen 2024/2025.
Wij hopen natuurlijk dat jij volgend jaar blijft hockeyen.
Als je toch besluit om te stoppen met hockey...

Algemeen
18-3

Kom lekker buiten spelen en doe mee

Nieuws afbeelding Kom lekker buiten spelen en doe mee met de inlooptrainingen
In de komende maanden nodigt hockeyclub MHC Epe kinderen uit om vrijblijvend mee te trainen. Niets is fijner dan na een lange dag school buiten in teamverband te sporten. Op zaterdagochtend en donderdagmiddag en -avond biedt de club trainingen aan voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud. Bij MHC Epe staat plezier maken, sportie...

Barcommissie
12-2

Instructie document bardienst en ba

Nieuws afbeelding De barcommissie is de afgelopen periode druk bezig geweest om alle procedures en instructies voor de bardienst en barhoofden te updaten. Een kopie van de basis instructie ligt gelamineerd achter de bar. Daarnaast zijn er verschillende instructie filmpjes gemaakt, hiervoor zijn QR codes op de club te vinden die gescanned kunnen worden.

Een digitale versie van de basis instructie is ook...