slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Technische Commissie
26-6

Teamindeling seizoen 2016 - 2017

Nieuws afbeelding De technische commissie heeft de teamindelingen voor het seizoen 2016-2017 gereed. Het was meer dan een grote puzzel. Een relatief kleine hockeyclub als de onze heeft geen grote voorraad van spelers.
De indeling is als volgt (zie website):
- Indeling Jeugd en Jongste jeugd seizoen 2016 - 2017 (zie ook bijlage)
- Indeling senioren seizoen 2016 - 2017 (alleen...

Oproepen
15-6

Zomeravond hockey

Nieuws afbeelding Wil jij ook tijdens de zomerstop graag door hockeyen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Net aangeleerde trucs niet verleren? Om de zomer maanden toch door te komen organiseert de MHC Epe het 'Zomer Avond Hockey'. 
Vanaf deze week, iedere donderdag van 20:00 tot 21:30 uur, in de zomerperiode is er voor iedereen die zin heeft de mogelijkheid om gezamen...

Evenementen
11-6

Huldiging kampioenen en seizoensafsluiting

Nieuws afbeelding De meiden MA1 en MB1 waren al verzekerd van een eerste plek in hun klasse, maar op zaterdag 4 juni heeft ook meisjes D1 de kampioenstitel veldhockey voor MHC Epe binnengehaald.
Het team speelde de laatste wedstrijd van hun competitie thuis in Epe. Daar werd voor een enthousiast publiek ook deze wedstrijd tegen MHC de Mezen uit Harderwijk gewonnen. Met 8 gewonnen wedstrijde...

Bestuur
6-6

Nieuw bestuur - ambities en voorstelronde

Nieuws afbeelding Tijdens de ALV-vergadering van 25 mei jl. is het nieuwe bestuur aangetreden. Zij stellen zich graag aan jullie voor!      Bert Halkers - voorzitter Jack Herderschee - secretaris Bert Lesger - technische zaken Marjolein Slot - accommodatie Jan Willem Vos - penningmeester Ambities nieuw bestuur ...

Sponsorcommissie
12-4

Wil jij gratis golfles?

Nieuws afbeelding Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en ben jij, naast hockey, geïnteresseerd in golflessen? Dan heeft golfbaan Het Rijk van Nunspeet een mooi aanbod voor jou als lid van MHC Epe. Je kunt namelijk gratis golfles(sen) volgen! Bekijk de flyer voor meer informatie en de data.   ...

Sponsorcommissie
12-2

Volvo clubactie!

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000.

T er promotie voor de Volvo Clubbonus is een filmpje gemaakt. In dit filmpje vertellen Nederlands bekendste hockeyinternationals en Volvo-ambassadeurs over wat de Volvo Clubbonus kan doen voor de club.

Historie Volvo Nieuw...

Sponsorcommissie
16-7

€ 1.000 voor clubkas van Volvo Nieu

Nieuws afbeelding Met de clubbonus van Volvo Nieuwenhuijse kun je als lid van MHC Epe (of als ouder van een jeugdlid) € 1.000 scoren als je een nieuwe Volvo koopt! Dit bedrag komt dan ten goede van MHC Epe.
Een van onze leden maakte gebruik van deze mooie actie en afgelopen week ontvingen we de clubbonus van € 1.000 op de rekening van MHC Epe!
We da...

Bestuur
24-6

Notulen algemene ledenvergadering 2

Nieuws afbeelding Op woensdag 25 mei jl. vond in ons clubhuis een buitengewone Algemene Leden Vergadering plaats. De belangrijkste agendapunten tijdens deze vergadering waren de clubfinanciën en het voorstellen van een nieuw bestuur.
De notulen van betreffende ALV zijn beschikbaar en te vinden op de website van onze club. Wil je ze lezen ga dan naar Lisa-Team en daarna naar Club/Documenten/ALV-in...

Evenementen
16-6

Nog meer kampioenen bij slotdag

Nieuws afbeelding Op zaterdag 11 juni vond de slotdag voor de jongste jeugd plaats. Alle teams uit de regio komen dan bij elkaar om het einde van het seizoen te 'vieren' en wedstrijdjes te spelen. Ook na deze dag kunnen we twee kampioenen bijschrijven: zowel de meiden ME1 als MF1 wonnen de eerste prijs! De meiden van F1 haalden zelfs de krant! Gefeliciteerd kanjers!
 ...

Sponsorcommissie
12-5

Uitnodiging hockeyfeesten Schevenin

Nieuws afbeelding Beleef de hockeyfinales van Rio op het sportstrand van Den Haag!
Het grootste sportevenement komt er deze zomer weer aan; de Olympische Spelen in Rio! Tijdens de Olympische Spelen, die plaatsvinden van 6 augustus t/m 21 augustus 2016, vindt The Olympic Experience plaats op het sportstrand van Den Haag.

Hockeyfeesten tijdens hockey...

Algemeen
23-4

Opzeggen en teamindeling seizoen 20

Nieuws afbeelding Wil je opzeggen? Doe dat dan voor 15 mei a.s.

Een vraag die wij vaak krijgen is: Waarom moeten we zo vroeg opzeggen? Welnu dat heeft te maken met het samenstellen van de teams en de competitie van het volgende seizoen. De TC is nu al bezig om de teams voor volgend jaar in kaart te brengen.Dat is zoals elk jaar weer een hele kluif. Maar we kunnen de indeling van de teams pas maken a...