slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen
21-5

Dames 1 kampioen!

Nieuws afbeelding Dames 1 is kampioen! Met nog drie wedstrijden te spelen, hebben ze de winst al zo stevig in handen dat niets ze meer tegen kan houden.
Ons Dames 1 elftal heeft op dit moment 49 punten uit 18 wedstrijden. De nummer 2 tot nu toe 38 punten. Dat is in drie wedstrijden niet meer in te halen.
Feest dus voor de dames 1. Want met deze prestatie ...

Ledenadministratie
9-5

Opzegging lidmaatschap seizoen 2017 -2018

Nieuws afbeelding Opzeggen van het lidmaatschap voor het seizoen 2017 – 2018 kan alleen schriftelijk (per mail) bij de ledenadministratie o.v.v. de opzegreden.
Vanwege de definitieve vaststelling van de teams voor het volgende seizoen en de verplichte melding hiervan bij de KNHB willen wij dit graag z.s.m. weten.
De uiterste opzegdatum is 1 juni 2017 .
Het lidmaatsc...

Technisch Manager
7-5

Trainingen feestdagen en info einde seizoen

Nieuws afbeelding In verband met de komende feestdagen en vakantie, is er een aantal wijzigingen in de trainingen. Noteer het alvast in je agenda:
Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei): geen trainingen Vrijdag 26 mei: wel trainen
2e Pinksterdag (maandag 05 juni): geen trainingen
Week 24 (12 juni t/m 16 juni):  laatste trainingsweek. Wilco ...

Oproepen
6-5

Ontwerp je eigen lustrumshirt!

Nieuws afbeelding De lustrumcommissie heeft een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor een nieuw lustrumshirt. Hierbij zijn, behalve de eer, hele mooie prijzen te winnen! En wie weet lopen al je teamgenoten straks wel in het door jou ontworpen shirt!
Laat je creativiteit dus de vrije loop en doe mee. Je kunt je ontwerp nog tot en met 1 juni inleveren.   ...

Evenementen
5-5

Save the date - 2 juli Cats & Dogs tournament

Nieuws afbeelding Op 2 juli organiseren we een Cats & Dogs tournament voor onze eigen C & D jeugd. Jij bent er toch ook bij? M ixed teams, 8 x 8 hockey, pancakes,  fun, music and more.   Meer informatie volgt.   De organisatie van het CD-tournament Heleen, Karin, Loes en Mariska
  ...

Oproepen
3-4

Gezocht: vrouwen die (weer) willen hockeyen!

Nieuws afbeelding MHC Epe wil een veterinnenteam samenstellen voor vrouwen tussen de 35 – 55 jaar: training op woensdagavond van 20.00 - 21.00 uur en na de zomervakantie wedstrijden spelen op zondag.
Lijkt het je leuk om mee te doen, maar vind je het lastig een vaste avond in je drukke agenda vast te leggen voor de training of de zondag te reserveren voor de wedstrijd? Dat...

Evenementen
22-5

Dit zijn de shoot out clubkampioene

Nieuws afbeelding Onder grote belangstelling van veel ouders heeft een groot aantal jeugdleden zondag 21 mei deelgenomen aan de MHC Epe Shoot Out Kampioenschappen.
De toppers die zich beste shoot out -nemer of - stopper van MHC Epe mogen noemen zijn:
Shoot Out Koningin: Thirza Marchal
Shoot Out Koning: Tim van Laerhoven
Beste Keepster: Emma-Lynn Schrader
Beste Keeper: ...

Oproepen
9-5

Volg jij ons al op Facebook?

Nieuws afbeelding MHC Epe is actief op de social media. We delen verslagen en foto's van wedstrijden, informatie over de evenementen en andere nieuwtjes van MHC Epe voornamelijk via Facebook.
Wil je niets missen? Volg ons dan ook via: 
  https://www.facebook.com/mhcepe
  https://twitter.com/mhcepe

Sponsorcommissie
2-5

Volvo Kookaburra hockeystick actie!

Nieuws afbeelding Volvo heeft een hele mooie actie met hockeysticks: 50% korting op een echte Kookaburra stick!

AANBIEDING VOOR DE LEDEN
De Kookaburra hockeystick heeft een winkelwaarde van 99,95 Euro. MHC Epe leden betalen tijdens deze actie slechts 50 Euro, ongeacht het formaat van de stick.

De stick is alleen verkrijgbaar via de club en alle bestellingen lopen dan o...

Oproepen
21-4

Overlast hangjeugd

Nieuws afbeelding MHC Epe ervaart grote overlast van hangjeugd op de parkeerplaats. Ook omwonenden klagen hierover. De gemeente plaatst daarom een bord met de tekst 'Verboden toegang voor onbevoegden' en kondigt extra politiesurveillance aan. 
Aanpakken overlast hangjeugd Willen jullie helpen om deze overlast aan te pakken? Meld 'gewone' overlast bij Bert Lesger&nbs...

Algemeen
15-4

Opruimactie en activiteiten zijveld

Nieuws afbeelding De komende tijd zijn er volop werkzaamheden rondom het clubhuis. We gaan van start met een een grote opruimactie in en rondom het clubhuis. Naast het clubhuis komt daarom een grote grofafvalcontainer te staan. Oude, overbodige en kapotte spullen (stoelen, picknicktafels, koelkasten enz) voeren we af. 
Project zijveld
Daarnaast heeft het bestuur beslot...

Evenementen
29-1

Save the date: 6 oktober lustrum MH

Nieuws afbeelding MHC Epe bestaat op vrijdag 6 oktober 2017 precies 75 jaar. Op die dag zullen we hier op een feestelijke manier bij stilstaan. Reserveer je de datum alvast in je agenda??
Volg ons via Facebook ( https://www.facebook.com/mhcepe ) en de website/app voor updates over het jubileum! ...

Sponsorcommissie
1-10

MHC Epe app

Nieuws afbeelding App jij ‘m al?


Download de MHC Epe app!Teamnieuws
Als coach of manager kun je zelf nieuwsberichten aanmaken en sturen naar je teamleden. Je kunt aangeven of teamleden wel of niet kunnen reageren. Gebruik WhatsApp voor het ‘geklets’ en deze mailfunctie om belangrij...