slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen
20-10

12 november Klussendag: geef je op!

Nieuws afbeelding Op zaterdag 12 november wordt de eerste klussendag van dit seizoen georganiseerd. Om onze accommodatie mooi en schoon te houden is jullie hulp nodig. Er zijn allerlei klussen te doen door jong en oud, dus kom ons helpen op 12 november van 13.00 tot 17.00.

Aanmelden is noodzakelijk! Om alle werkzaamheden goed voor te bereiden willen wij van te voren weten op hoeve...

Bestuur
15-10

9 november Algemene Ledenvergadering (ALV)

Nieuws afbeelding Kom je ook naar de eerste Algemene Ledenvergadering van het nieuwe bestuur op woensdagavond 9 november aanstaande? Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in het clubhuis.
In de bijlage de voorlopige agenda. In de komende weken worden er nog diverse documenten toegevoegd in Mijn Lisa.
Inloggen Mijn Lisa Inloggen op Mijn Lisa doe je als v...

Oproepen
12-10

Super Sunday - Save the date!

Nieuws afbeelding Op zondag 6 november spelen alle teams thuis. De eerste wedstrijd staat 's ochtends gepland om 11:00 uur. Kom jij de heren en dames dan ook aanmoedigen? We maken er een gezellige dag van met hapjes (na de wedstrijd, zo rond 16.30 uur) en drankjes. ...

Bestuur
11-10

Nieuw: picknicktafels en hockeytouwen

Nieuws afbeelding Jullie hebben het vast al gezien: er staan twee nieuwe picknicktafels op het terras bij het clubgebouw en de club heeft twee nieuwe hockeytouwen aangeschaft.
De oude tafels waren gammel en onveilig geworden en daarom zijn er alvast twee tafels vervangen door nieuwe. Als deze nieuwe tafels bevallen, kijken we volge...

Sponsorcommissie
12-2

Volvo clubactie!

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000.

Ter promotie voor de Volvo Clubbonus is een filmpje gemaakt. In dit filmpje vertellen Nederlands bekendste hockeyinternationals en Volvo-ambassadeurs over wat de Volvo Clubbonus kan doen voor de club.

Historie Volvo Nieuwenhuijse
Ni...

Bestuur
6-10

Introductie VOG en VOT

Nieuws afbeelding MHC Epe ziet het als haar plicht te zorgen voor een veilige omgeving waarbinnen haar leden de hockeysport kunnen beoefenen.
VOG: Verklaring Omtrent Gedrag
Een belangrijk onderdeel van die plicht is het voorkomen van ongewenst gedrag op onze accommodatie. In dat kader introduceerde MHC Epe in 2015 de zogenaamde Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor trainers en coaches v...

Sponsorcommissie
1-10

MHC Epe app

Nieuws afbeelding App jij ‘m al?


Download de MHC Epe app!Teamnieuws
Als coach of manager kun je zelf nieuwsberichten aanmaken en sturen naar je teamleden. Je kunt aangeven of teamleden wel of niet kunnen reageren. Gebruik WhatsApp voor het ‘geklets’ en deze mailfunctie om belangrij...