slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
26-8

Gezellige start hockeyseizoen

Nieuws afbeelding In het weekend van zaterdag  3 en zondag 4 september willen we een gezellige start maken van het nieuwe hockeyseizoen. Veel voorbereidingen zijn al in volle gang. De trainingen zijn (deels) begonnen en de coaches maken een start met hun teams.

Als club willen wij voor onze leden wat onderlinge wedstijdjes organiseren die onderdeel kunnen zijn van de voorber...

Oproepen
18-8

Schrijf je nu in voor de hapdag!

Nieuws afbeelding Het dragen van een hockeybitje is verplicht. Bescherm je gebit daarom maximaal met een op maat gemaakte gebitsbeschermer.
De volgende hapdag is op maandag 5 september aanstaande tussen 18.30 en 20.30 uur in het clubhuis. Je kunt je hiervoor (vrijblijvend) aanmelden via shop.gebit.nl . Klik op 'aanmelden hapdag'.
Bekijk de bijlage voor meer informatie over de hapd...

Technisch Manager
10-8

Start trainingen nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding Start trainingen seizoen 2016-2017.
 
Beste Hockeyleden,
 
Alle trainingen voor zowel veld en keepers, starten in week 35 (29 Augustus - 1 September).
 
Met uitzondering van:
- DDA starten op dinsdag 23 Augustus .
- Keeperstraining jongste jeugd (inloop training) starten in ...

Oproepen
15-6

Zomeravond hockey

Nieuws afbeelding Wil jij ook tijdens de zomerstop graag door hockeyen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Net aangeleerde trucs niet verleren? Om de zomer maanden toch door te komen organiseert de MHC Epe het 'Zomer Avond Hockey'. 
Vanaf deze week, iedere donderdag van 20:00 tot 21:30 uur, in de zomerperiode is er voor iedereen die zin heeft de mogelijkheid om gezamen...

Sponsorcommissie
16-7

€ 1.000 voor clubkas van Volvo Nieu

Nieuws afbeelding Met de clubbonus van Volvo Nieuwenhuijse kun je als lid van MHC Epe (of als ouder van een jeugdlid) € 1.000 scoren als je een nieuwe Volvo koopt! Dit bedrag komt dan ten goede van MHC Epe.
Een van onze leden maakte gebruik van deze mooie actie en afgelopen week ontvingen we de clubbonus van € 1.000 op de rekening van MHC Epe!
We da...

Bestuur
6-6

Nieuw bestuur - ambities en voorste

Nieuws afbeelding Tijdens de ALV-vergadering van 25 mei jl. is het nieuwe bestuur aangetreden. Zij stellen zich graag aan jullie voor!      Bert Halkers - voorzitter Jack Herderschee - secretaris Bert Lesger - technische zaken Marjolein Slot - accommodatie Jan Willem Vos - penningmeester Ambities nieuw bestuur ...

Sponsorcommissie
12-2

Volvo clubactie!

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000.

T er promotie voor de Volvo Clubbonus is een filmpje gemaakt. In dit filmpje vertellen Nederlands bekendste hockeyinternationals en Volvo-ambassadeurs over wat de Volvo Clubbonus kan doen voor de club.

Historie Volvo Nieuw...